8.12.2014

Joulupallot liitutaulumaalilla

 

Joulukoristeita miettiessäni sain idean tuunailla hiukan joulupalloja. Yleensä kaivan tuunauskohteeni omista tai sukulaisten varastoista tai metsästän kirpputoreilta, mutta nyt olin pakotettu ostamaan tarvikkeet uutena. Auts! Nooo, joskus voi toimia näinkin. 

Maalailin liitutaulumaalilla uuden värin joulupalloihin. Maali tarttui hyvin ja kahden kerroksen jälkeen lopputuloksesta tuli toimiva, tosin ei kauhean tasainen, koska ripustuslenkit irtoilivat kesken maalailun halpispalloistani ja pallot maaleineen pyörivät pitkin pöytää...


Koristelimme pallot koko perheen voimin. ;) Miusta näistä tuli kivoja, liitutaulupinta ei ole mitenkään liian jouluinen joten pallot voi viritellä esille jo vaikka marraskuussa, ja näissä näkyy vuodesta toiseen Ellun muuttuva kädenjälki.


Samalla kun maalailin palloja sutaisin raidan maalia yhteen ulkona hiukan kärsineeseen ruukkuun. Tekstiä päivittämällä tämä käy joulun lisäksi myös vaikka juhannukseen, ja lopputulos oli miusta aika hauska. Sopii tähän meidän "ei liian sliipattuun" -sisustukseen.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!