19.1.2017

DIY Elsan jäälinna


Kolmevuotiaamme toivoi linnaa Elsa-nukelleen, ja posti toi juuri sopivasti ison valkoisen pahvilaatikon. Ei muuta kuin sakset ja veitsi kauniiseen käteen ja silppuamaan. Tuin torneja hiukan kirkkaalla pakkausteipillä ja pahvinpaloilla, ja teippasin taakse myös rikkimenneen taulun taustalevyn.


Elsan linnahan on sellainen korkeatorninen jäälinna. Sudin hiukan sinistä ja valkoista maalia pahvin pintaan ja liimasin koristeeksi muutaman joulukorttiaskarteluista jääneen lumihiutaleen.


Tein linnaan muutaman kalusteen. Valtaistuimen tein maitotölkistä, pöydän tuoksukynttilän kannesta ja pienestä lasipullosta. Lumihiutalejakkara on puukoriste ja tuttipullon korkki ja arkku on pieni pahvilaatikko. Hiukan maalia vain ylle ja tadaa!


Eihän tuo tietenkään ole yhtään kuin elokuvasta tuttu hulppea palatsi, mutta Ellulle se kelpasi oikein hyvin ja hän tunnistikin sen heti jäälinnaksi. Tällä hetkellä Frozen on meillä kovasti in, ja piirroksia Elsasta ja Annasta syntyy joka päivä. Nyt pääsee sitten vähän paremmin leikkimäänkin!

1 kommentti :

 1. Your awesome topic is yours. I like these topics very much. I would like to have such topics daily, this post is really good for you. There are people like you in the world who put their views in front of everyone. Thank you from the heart.
  VIP Girl Bhiwadi
  Gurugram Girl Number
  gurugram girl number
  IMT Manesar Girl low price
  Hyderabad Party Girl

  newly married Girls Bhiwadi
  VIP girl mahipalpur
  gurugram girl number

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!