19.1.2017

DIY Elsan jäälinna


Kolmevuotiaamme toivoi linnaa Elsa-nukelleen, ja posti toi juuri sopivasti ison valkoisen pahvilaatikon. Ei muuta kuin sakset ja veitsi kauniiseen käteen ja silppuamaan. Tuin torneja hiukan kirkkaalla pakkausteipillä ja pahvinpaloilla, ja teippasin taakse myös rikkimenneen taulun taustalevyn.


Elsan linnahan on sellainen korkeatorninen jäälinna. Sudin hiukan sinistä ja valkoista maalia pahvin pintaan ja liimasin koristeeksi muutaman joulukorttiaskarteluista jääneen lumihiutaleen.


Tein linnaan muutaman kalusteen. Valtaistuimen tein maitotölkistä, pöydän tuoksukynttilän kannesta ja pienestä lasipullosta. Lumihiutalejakkara on puukoriste ja tuttipullon korkki ja arkku on pieni pahvilaatikko. Hiukan maalia vain ylle ja tadaa!


Eihän tuo tietenkään ole yhtään kuin elokuvasta tuttu hulppea palatsi, mutta Ellulle se kelpasi oikein hyvin ja hän tunnistikin sen heti jäälinnaksi. Tällä hetkellä Frozen on meillä kovasti in, ja piirroksia Elsasta ja Annasta syntyy joka päivä. Nyt pääsee sitten vähän paremmin leikkimäänkin!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!