19.12.2014

Tyynynpäällisiä villapaidastaViime vuonna tein vanhasta hiippapiposta talvisen tyynynpäällisen. Sen jälkeen olen jemmannut vanhaa villapaitaa tehdäkseni porotyynylle kavereita, mutta onneksi talvi tuli tänä vuonna myöhään (jos on kunnolla tullut nytkään) koska en saanut hommaa aikaiseksi ennen kuin vasta tällä viikolla.

 

Leikkasin villapaidan etu- ja takakappaleesta kaksi tyynyjen etukappaletta.Koska villapaita oli kokoa keskikokoinen nainen ja kaavailemani tyynyt olivat tavallista hiukan suurempia koristetyynyjä, päädyin tekemään takakappaleen paksusta trikoosta (siskoni pieleen mennestä kankaanpainantakokeilusta?) ja ompelemaan tyynynpäälliset kauttaaltaan kiinni.  Laiska meni siitä mistä aita on matalin, mutta pakkohan miun on vielä joku kaunis päivä leikata nuo irti ja ommella ensin joustamattomaan kankaaseen ja sitten täyttöaukolliseksi tyynynpäälliseksi. Äh. Ei pitäisi mennä siitä mistä aita on matalin!


Mutta kivat noista kuitenkin tuli, ja pääsivät käyttöön nyt joulunaikaan, toisin kuin kunnolla tehdyille päällisille olisi käynyt. :D


Ei enää montaa yötä jouluaattoon....

2 kommenttia :

  1. Ihanat! Tämä olikin hyvä idea.. Täytyy kyllä itsekin joskus kokeilla :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi19.12.14

    Vitsi miten hyvä idea :) Täytyy laittaa muistiin!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!