1.11.2015

Nopea lääkärintakki lapselle

Päiväkodin Halloween -naamiaiset yllättivät ja jokin asu piti lapselle keksiä. Asun ei tarvinnut olla mitenkään pelottava, onneksi, vaikkapa noitapuvulle kun ei olisi meillä kovinkaan paljon muuta käyttöä. Tyttö on leikkinyt kotona innoissaan sairaanhoitajaa pari vuotta sitten ompelemani sairaanhoitajanessun kanssa, joten Halloween oli loistava tilaisuus jatkaa opintoja ja tehdä tytöstä lääkäri!

Parhaiten hommaan olisi varmaan sopinut vaikkapa vanha kauluspaita, mutta eihän sellaista tietenkään ollut juuri nyt tarjolla. Tuunauspinosta löytyi kuitenkin oma valkoinen paitani: lyhensin helmat ja hihat sopivan pituisiksi, käänsin ja ompelin. Leikkasin paidan edestä auki, ompelin reunat taas siisteiksi ja lisäsin pari isoa valkoista nappia. Eteen ompelin myös isot taskut ja rintaan nimilapun ja punaisen ristin, ettei nyt vain jäisi kelleen epäselväksi, mitä tytön on tarkoitus esittää.


Lääkäriasu viimeisteltiin stetoskoopilla, takin alle puettiin trikoopaita ja farkut, ainakin terveyskeskuslääkärien nykyinen virka-asu. Päiväkodissa lookki täydellistyi vielä sisäkengillä. Tyttö oli hyvin tyytyväinen asuunsa, mutta katseli kyllä ihaillen kaverin ballerinapukua.. Saas nähdä, kuinka meillä vappuna asustaudutaan!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!