15.9.2015

Mekosta hame, vol 3?

 

 Ostin keväällä beigen mekon kirpparilta ja ajattelin, että se olisi ihana. Sovitusmahdollisuutta ei ollut, ja kävi klassiset, se oli miun päällä kaikkea muuta kuin ihana. Olin jo nostamassa sitä omaan kirpparipinooni kun muistin vajeen hamehyllylläni: ehkä tästä saisi aikaiseksi kivan hameen?

Olen sen verran tasapaksu, että mekosta muodostui hame ihan vain sillä, että leikkasin mekon rinnan alta poikki ja tadaa, siinäpä se. Rinnan alle tullut kaitale on nykyään hameen vyötärökaitale.

 Yläreunan muotoilin saksilla ja ompelin siistiksi, mutta muuta ei sitten tarvinnutkaan tehdä. Hoikempi olisi voinut ommella jotain vekkejä vyötärölle, mutta noh, jotain hyötyä tästä tasapaksuudesta. ;)



 Mekon hihat nappasin vielä talteen. Hiukan suunnittelin niistä boleroa, mutta silloin tarvittaisiin jonkinlaista jatkopalaa. Ehkä ompelen ne joskus hihoiksi johonkin hihattomaan mekkoon? Inspiraatiota odotellessa!

Omaa vaatekaappia pitäisi muutenkin katsella tuunaussilmällä. Yksi takki ainakin kaipaisi uutta väriä, ja paria muutakin vaatekappaletta voisi jotenkin piristää. Mikäs sen kivempaa syksyiltojen puuhaa kuin pienet käsityöt!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!