20.9.2013

Kylpyhuoneen kaakeleiden ja lääkekaapin uudistusEsittelin aiemmin noita tuunaamiani pikkupurkkeja ja olin innostunut "ensimmäisestä teippituunauksestani". Ja pöh, olenhan mie teippaillut ennenkin, tosin vuosia sitten:

Ensimmäisen yhteisen asuntomme kylpyhuone oli iso, tylsä ja valkoinen. "Siihen aikaan" teippailutuunaus oli vielä ihan tuntematon käsite, joten käytin lääkeekapin ja kaakeileiden tuunaamiseen lätkäteippiä. Oikein hyvin toimi sekin, ja on muuten rutkasti tuunausteippejä halvempaa! Olen todennut myös mustan sähköteipin ihan toimivaksi tuunausvälineeksi, mutta se saattaa lähteä päistä repsottamaan, jos loppupää ei tule teippiä vasten (kuten siis esim. kukkaruukuissa tulee).

Kaakeleiden piristäminen on tehty leikkaamalla vahakankaasta neliöitä ja teippaamalla ne sitten reunoistaan kiinni kaakeliin. Teippi irtosi poismuuttaessa kaakeleista oikein nätisti ja viimeisetkin liimanrippeet lähtivät, kun harjasin kaakelit kevyesti juuriharjalla.

2 kommenttia :

  1. Loistava idea! Pitääpä piettää mieles ku muutan kohta uuteen asuntoon ja siellä oli aika aneemiset vessa ja kylppäritilat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih, mie ottaisin mieluummin aneemisen kylppärin, kun sitä voisi sitten piristää teipeillä, suihkuverhoilla jne. Meillä on nykyään niin riemunkirjavat kaakelit kylppärissä, että huh huijaa. :P

      Poista

Kiitos kommentistasi!