22.9.2013

T-paidasta tauluMiehellä on todella mieluinen Kekkonen -t-paita, joka yllä on edustettu niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Mitään suurempaa ideaologiaa tähän ei kuulemma liity, kaljun, hiukan yrmeän herran olemus vain vetosi mieheen ja paidasta tuli lempipaita.

Vuosien käytön jälkeen Kekkosen naamaan alkoi tulla ryppyjä ja paita ei ollut enää ihan niin musta kuin olisi pitänyt. Olimme kai jo kuitenkin niin tottuneita (tai siis mie olin) ihailemaan Kekkosta aina välillä, että päätin pistää ukkelin muistoksi kehyksiin.


Monesti ostan kirpparilta vaihtokehyksiä, mutta nyt sain yhdet. Tämä ei siis virallisesti ole  kuva vaihtokehyksissä, vaan taulu. Mutta aika moni halpistaulu on todellisuudessa tehty ihan samalla tavalla kuin vaihtokehyksetkin, kun reunusteipit vain repäisee irti...:


Sitten vain vanha kuva pois ja uusi tilalle. Ensin olin aikeissa leikata paidasta sopivankokoisen neliön kehyksiin, mutta sitten sujautin sen vain vanhan taulun ympärille ja taittelin sopivaan muotoon.


Kiinnitin paidan kiinni parilla nuppineulalla ja tadaa,  Kekkonen oli valmis!

Hankalaa kuvata tummapohjaista taulua... No, heippa miunkin puolesta!

Kekkonen pääsi toistaiseksi alakerran aulan seinälle, joka kokee tällä hetkellä muodonmuutosta. Luvassa olisi vielä pari uutta taulua, kunhan keksin niihin jotkin kivat kuvat.


Miehen ilme oli näkemisen arvoinen, kun hän huomasi taulun: "Ei jesta, tuo on ihan älyttömän hieno!". Yleensä kommentit miun tekeleisiin ovat linjaa "ihan kiva" - "aika hauska". Miusta on kaikkein kivointa tehdä jotain sellaisia juttuja, joista on iloa muillekin - kiva, että tästäkin tuli sellainen.4 kommenttia :

 1. Onhan tuo hieno! Ja hauska idea :)

  VastaaPoista
 2. Aikasta hauska idea! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen jo suunnitellut, kuinka kivoja tauluja saisi iloisenkuvioisista vauvanvaatteista - tosin jos kangasta haluaa edes kokonaisen pienen taulun verran, niin pitänee odottaa vielä pari kokoa. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!