21.7.2015

PenkkipöytäMieheni toteutti takaterassillemme pienen sivupöytäpenkin: en oikein tiedä, kumpi se virallisesti on. Korkeutta kun on noin 60 senttiä, eli matalahkon pöydän tai korkeahkon penkin verran. Oikein passeli, aikuinen pystyy istumaan tuossa jos terassilla tarvitaan lisäpaikkoja, mutta se on järkevänkorkuinen laskutaso kukille tai ruuille. Säistä huolimatta kun terassilla joskus syödäänkin!

Penkki sopii tähän blogiin siksi, että sen materiaaleina oli tyttäremme leikkimökkipaketista ylijääneet kaidepalat, talomme rakennusvaiheessa käytetty vanerinpala ja terassin kaiteiden teosta jääneitä jämäpätkiä. Ruuvit, naulat ja maali löytyivät aiempien projektien muistoina, joten tätä penkkiä varten ei ostettu yhtään mitään: loistoprojekti siis!

Itse olin töissä kun mies ja tytär penkkiä rakensivat, mutta tässä kuva miehen piirustuksista jos joku miettii, kuinka voisi oman penkkinsä tai sivupöytänsä nikkaroida:Seuraava kierrätysprojekti taitaa olla pätkä aitaa takapihalle. Saas nähdä, mitä siinä käytetään! Materiaalit ovat vielä arvoitus, mutta hommiin toivottavasti päästään ensi viikolla. Toivottavasti nyt lomalla iskisi jokin oikein hyvä idea!

1 kommentti :

Kiitos kommentistasi!