2.8.2015

Jemmapaikka

Uudessa kodissa palkkapäivää odottavat laskut eivät oikein löytäneet paikkaansa. Ne seilasivat milloin missäkin "hyvässä jemmassa" ja kaksivuotias osallistui laskujen piilotteluun kuljettelemalla "äitin postia" milloin mihinkin. Jemma tarvittiin!

Kirpputorilta tuli vastaan Ikean Luns -ilmoitustaulu, tosin meille hiukan väärän värisenä. Halusin myös lokerot peittoon siistimmän yleisilmeen vuoksi, joten ei muuta kuin tuunaamaan!


Tämän lokerikon tuunauksesta muuten vastasi pääosin mies: hän ilmoitti heti ilmoitustaulun nähdessään, että hän sitten haluaa maalata tuon. Mikäs siinä, tai no, maalasin mie sen kuuluisan toisen kerroksen. ;) 

 Aluksi alakoukut irti, kevyt hionta santapaperilla, vähän varmistelua maalarinteipillä ja maalaamaan. Ei varmaan yllätä ketään, että valkoisella?


Maalauksen jälkeen mies leikkasi mustasta viilusta sopivankokoisen kappaleen peittämään nuo lokerikon reiät ja se liimattiin ja nidottiin paikoilleen. Koukut ruuvattiin takaisin, vaikka ne tällä hetkellä hiukan hyödyttömät ovatkin: tosin voisihan niihin ripustaa vaikka sakset tai teippirullan... Parempi kuitenkin ruuvata paikoilleen, koska jos niitä joskus tullaan tarvitsemaan, niin niitä ei sieltä hyvästä jemmasta takuuvarmana enää löydy!


Lokerikkoonkin tuli muuten ainakin hetkellisesti jemma , sellaisille papereille, joita lähitulevaisuudessa tarvitaan eikä niitä kannata vielä arkistoida. Ja maksamattomat laskut odottavat palkkapäivää niin sievästi, kuin inhottavat kuluerät nyt vain voivat odottaa.

2 kommenttia :

  1. Tuli kyllä todella kivannäköinen ja varmasti käytännöllinen! (: Meilläkin olisi moiselle tarvetta ^^

    VastaaPoista
  2. Hieno tuli! Kyllä uusi maali aina raikastaa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!