29.10.2014

Kruunu koiranruokapussista


 Perheemme koirat syövät jättisäkeissä tulevaa kuivakoiranruokaa, ovat syöneet jo monia vuosia. Ja vasta viikko sitten huomasin, että ne tukevaa, kestävää mutta kuitenkin pehmeää materiaalia olevat pussit ovat sisäpuolelta hopeanväriset. Niistähän saisi aikaiseksi vaikka mitä!

Olin ajatellut tekeväni tytölle prinsessakruunun kahvipusseista, mutta koiranruokasäkki olikin paljon parempi idea. Leikkasin (pestystä) säkistä kaksinkerroin olevan suikaleen (taite tulee otsaa vasten jotta se ei tunnu ikävältä) ja ompelin siihen ompelukoneella suoralla tikillä suurinpiirtein kruunun muodon. Ompelin myös alalaidan siisteyden vuoksi, mutta sen olisi voinut jättää ompelemattakin. Lopuksi ompelin päät yhteen.


Säkistä olisi saanut kruunut vaikka kokonaiselle päiväkotiryhmälle, mutta tein toistaiseksi vain yhden. Lisää materiaalia kun tulee kuitenkin taas kuukauden päästä. ;) Isompien kanssa näihin voisi liimailla koristeeksi hileitä, värikkäitä paperinpaloja tai leikkitimantteja.

Kuninkaallista päivää!

4 kommenttia :

 1. Vallan mainio idea, kiitos, otetaan käyttöön!

  VastaaPoista
 2. Ompeletko tuota ihan tavallisella neulalla? Mulla on taipumus katkoa ompelukoneen neuloja (tai sitten mulla on tosi huono kone). Yritin kahvipaketeista ruveta jotakin tuunailemaan niin meni heti kättelyssä kaks neulaa poikki..huoh! Ja sitten jo luovutinkin :D

  VastaaPoista
 3. Ompeletko tuota ihan tavallisella neulalla? Mulla on taipumus katkoa ompelukoneen neuloja (tai sitten mulla on tosi huono kone). Yritin kahvipaketeista ruveta jotakin tuunailemaan niin meni heti kättelyssä kaks neulaa poikki..huoh! Ja sitten jo luovutinkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Taisin ommella ihan tavallisella neulalla, mutta jos hankit farkuille tms. tarkoitetun neulan, niin sen ei ainakaan pitäisi katketa. ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!