23.3.2014

Leikkikeittiötä suunnittelemassa

Odottelen kovasti, että ilma hiukan lämpenisi ja pääsisin terassille maalaushommiin. Tytön leikkeihin kaivattaisiin nimittäin yhtä ja toista maalikerrosta odottavaa, mm. leikkikeittiö. 

Ikeassa olisi tarjolla ihania leikkiköökkejä, eikä Brionkaan oma ruma ole: haluaisin kuitenkin samaan kompleksiin tilaa niin ruuanlaitolle kuin leikkiruokien ja -astioiden säilytyksellekin, mutta keittiö ei saisi olla kovin iso koska se tosiaankin sijoitetaan tytön huoneeseen. Mies sitten löysi meille pienen kaapin, josta olisi tarkoitus kesällä tehdä keittiö - jos tytöstä kuoriutuu innokas kotikokki, hankitaan isompi keittiö sitten isompaan asuntoon, mutta nyt saa pienempi diy-versio riittää.

Etsin netistä hiukan ideakuvia: 


Kuva ja työvaiheet täällä


Kuva ja tekovaiheet täältä
Tämäkin keittiö on tehty yöpöydästä: kertomusta täällä
Aikamoinen muutos vanhasta telkkaripöydästä täällä    
Pienestä kaapistakin syntyi keittiö
Meidän keittiöksi muuntuva kaappimme on noita kuvien omia pienempi ja yhdellä alakaapilla vähän hankalamman mallinen.


Pöydän päällä ei oikein ole tilaa sekä hellanlevyille että tiskialtaalle, mutta hoitopöydän laidalta voisi irrottaa säilytyslokerikon tämän altaaksi ja kiinnittää sen pöydän ulkopuolelle. Hanan jos sitten saisi jotenkin kiinni pöytään? Sivuun voisi laittaa myös pari koukkua pyyhkeitä ja tiskiharjaa varten.

Tällaisia suunnitelmia siis. Onko joku toteuttanut vastaavanlaisen projektin, olisiko ideoita tai vinkkejä?


2 kommenttia :

  1. Oih ihana tuo viimeinen!

    VastaaPoista
  2. Anonyymi30.4.14

    Heips! Löysin blogiisi sattumalta. Itse olen tuunaillut paljon lavoja ja palletteja, ja etsinyt ideoita lähinnä kuopuksen synttäreille jäätelökioskiksi/standiksi. Mutta lavojahan saa vaikka mistä ilmaiseksi ja niistä varmaan saisi kyhättyä jonkinmoisen keittiönkin :) Mulla on joitain kuviakin, mutta en taida saada tähän liitettyä...


    Heidi

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!