10.10.2013

Virkattu kamerapussiKun vanhoista t-paidoista yms. virkkailee koreja, jää yleensä sellaisia ärsyttäviä, pieniä jämäkeriä joita ei oikein ainakaan korien virkkauksessa voi enää hyödyntää. Virkkailin sitten jämälangoista kamerapussin, kun meillä sellaiset ovat aina hukassa - jospa oppisin joskus kotonakin säilyttämään ne kamerat siellä pussissa....


 Tämä oli helppoa: käytin mittatikkuna kameraa ja virkkasin ensin kameranmentävän lenkin ketjusilmukoita. Sitten tein joka kierroksen eri värillä kunnes pussi oli sopivan korkuinen. Virkkasin ylälaidan toiseen reunaan läpän ja siihen reunan ja lenkin napille. Sitten käänsin pussin ympäri ja pujottelin koukun ja lankanpätkän avulla alalaidan umpeen.


Lopuksi ompelin napin oikeaan kohtaan ja tadaa, pussi oli valmis ja maailma paria jämäkerää parempi paikka.Virkkuukuteista tehty pussi on ainakin kolhuja kestävä, mutta extrahiekkaiselle aurinkolomalle ottaisin kyllä mukaan jonkin toisen pussin.

2 kommenttia :

  1. Kiva idea! Paitsi meillä on kamerapussien lisäksi se pokkarikin hukassa.. Kännykkäpussukankin tuosta saisi varmaan aika helposti muokattua..? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, kännykkäpussi voisikin olla näppärä! Miulla ei häpeäkseni ole sellaista ollenkaan.

      Poista

Kiitos kommentistasi!