8.10.2013

Henkarituunaus


Kivoja vauvanvaatehenkareita ei meinannut löytyä kaupasta uutenakaan, eikä niitä tietenkään löytynyt markettien Annetaan -laatikostakaan silloin, kun niitä olisi tarvinnut. Alusvaatehenkareita sen sijaan sai ihan ilmaiseksi, ja mikäs siinä, nehän ovat oikein näppäriä vauvankokoisille vaatteille.


Päätin hiukan uudistaa henkareita, ja se kävi oikein näppärästi maalilla ja pitsiteipillä. Maali oli mustaa emalimaalia, joka on oikeasti tarkoitettu pienoismallien maalaamiseen. Aivan loistava koko tuunajalle, joka haluaa maalata vain jotain pientä.


 Revellin maaleja saa vaikka missä väreissä lelukaupoista ja ainakin meillä ihan Prismastakin. Tarttuu mihin vain ja maksaa kolme euroa per purkki - ja ei, tämä ei ole maksettu mainos, mutta en pistä pahakseni jos ovelle kolahtaa pahvilaatikollinen maaleja. ;)

Maalauksen jälkeen
Maalin kuivuttua liimasin jokaisen henkarin kummallekin puolelle pienen pätkän Class Ohlsonilta ostettua pitsiteippiä. Aiemmin olen käyttänyt samaa teippiä ruukkujen tuunauksessa ja korttiaskarteluissa. 


Sellaisia henkareita siis. Vaatteita kelpaa nyt roikuttaa myös vaatekaapin ulkopuolella. Kiva, olen sitten näköjään mätsännyt henkaritkin tytön huoneen sisustukseen - milloin tästä tuli näin tarkkaa? :D

2 kommenttia :

 1. Anonyymi15.10.13

  Hauska ja simppeli idea :) Pitääpä käydä henkarit läpi ja katsoa, josko niille jotain tekisi. :) Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parhaat ideat ovat usein simppeleitä! :) Meidän muutkin henkarit kaipaisivat vähän uutta ilmettä, pitäisi keksiä niillekin jotain...

   Poista

Kiitos kommentistasi!