11.5.2014

Reppu suihkuverhosta


Ai ihanaa, kevät ja leikkipuistot! Tyttö pitää hiekkalaatikkoleikeistä, joten puistoon pitää nykyään raahata myös hiekkaleluja. Otin jo talvella talteen vanhan suihkuverhomme aikomuksena tehdä siitä kassin hiekkaleluille. Kestävää, kevyttä ja pestävää - täydellinen materiaali tähän tarkoitukseen!

Verho ennen


Verho jälkeen

 Tein pussista ison että sinne varmasti mahtuisivat kaikki ämpärit ja ehkä ainakaan myös autot sun muut hankalamman malliset jutut. Ja kesällähän tuonne upottaa vaikka koko porukan pyyhkeet ja uimapuvut!


 Homma oli helppo, kun hyödynsin suihkuverhon ylälaidan ripustusreikineen. Vanha kengännauha vain nyöriksi ja tadaa, repun sulkemismekanismi oli valmis. Muuten reppu on kaikessa yksinkertaisuudessaan tehty samaan tapaan kuin pienemmätkin pussit esim. täällä , lopuksi ompelin vain suht sopivan mittaiset remmit pussin ylälaitaan ja hiukan puolenvälin alapuolelle.


Jätin remmit pitkiksi jotta täpötäyttäkin pussia olisi helpompi kantaa - ja mies keksi, että ylipitkien hihnojen kanssa reppua voi hyvin kantaa kuin merimiessäkkiä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!