28.8.2013

Vauvan bodyn tuunaus: helminauha

Olemme ostaneet todella vähän vauvanvaatteita uutena: hankinnat jäävät yhteen hullaantumiseen lastentarvikeliikkeen aletangolla ja mustien sukkahousujen tilaamiseen Ellokselta. Huuto.netistä ja kirppareilta on löytynyt erinomaisessa kunnossa olevia kivoja vaatteita, mutta parissa hankinnassa onkin sitten yllättäen ollut tahroja tai jotain pientä kulumaa.

 Yhdessä meille päätyneessä vauvan bodyssa oli rinnuksissa pienenpieniä tahroja, jotka eivät lähteneet pesussa pois (vinkki, melkein kaikenlaiset tahrat ja kellastumat lähtevät sappisaippualla). Muuten body oli oikein siistissä kunnossa joten päätin tylsän illan ratoksi hiukan uudistaa sitä.


Hahmottelin lyijykynällä bodyn rintamukseen paikat kirjottavalle helminauhalle ja helmille niin, että ne yhdessä peittäisivät tahrat ja rinnuksen kuvat. Sitten tein nauhan ketjupistoilla. 


Leikkasin helmet mustasta huovasta ja ompelin ne kiinni bodyyn. Ja tadaa, valmista! Tyttäremme sai ensimmäiset helmensä siis varsin varhain.

2 kommenttia :

  1. Oi, onpas hieno! Muistan katselleeni jossain ihan vastaavaa ideaa, mutta siinä helminauhat oli printattu bodyyn. Hieno toteutus näinkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miekin olen joslus tainnut nähdä sellaisen ja siitä se idea kai tuli. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!