18.9.2013

Teippiä (ja maalia) purkkeihin



Viikonlopun kirppiskierrokselta löysin kaksi säilytyspurkkia. Tuijottelin muuten logoa ja mietin, onko purkkien kanteen kirjoitettu väärin Halti, mutta mies tiesi kertoa, että kyseessä on oikeasti rakennustarvikkeita valmistava firma. 

Miulla ei ole mitään Hiltiä vastaan, mutta päätin kuitenkin maalata logon kansista piiloon.Käytin lempparimaaliani, Revellin oikeasti pienoismalleille tarkoitettua maalia. Kivan pienet purkit ja kivat värit (kröhöm, itsehän käytin iloista mustaa).


Kahden maalikerroksen jälkeen purkit näyttivät jo tältä:


Kaikenlainen teippailuhan on nyt in tuunauksessa ja askartelussa (vai menikö se jo?) - mie en ole ratsastanut aallonharjalla tässä(kään) asiassa, mutta nyt olin ostanut Ikeasta ensimmäiset koristereippini. Pakkohan niitä oli kokeilla, ja saahan ne sitten helposti poiskin.


Purkit sopivat nätisti meidän keittiön värimaailmaan. Suunnittelin pistäväni niihin puurohiutaleita, niin ei aamuisin tarvitse kaivaa kovin täyttä kuiva-ainekaappia. 


Ymmärrän kyllä, miksi teipillä tuunaaminen on niin suosittua: helppoa, siistiä ja nopeaa, ja teippejähän on vaikka minkälaisia!

Oletteko te teippailleet? Mitä uudistitte?

6 kommenttia :

  1. Teipeillä on kyllä vaikka mitä vaihtoehtoja! Varmaan aina löytyy lisää, mitä ei itselle tule mieleen:) mie ostin ekat teipit kesällä panduro hobbysta, ja teippailin hammastikkuihin viirejä, koristelin metsäpelin ohjevihkoa, ja viimeeksi eilen teippailin piristystä termosmukiin jonka annoin äidille. Tosin sitä mukia joutuu pesemään eli ulkopuolikin voi kastua, odotan vielä testituloksia teipit kätevyydestä;) kaapissa oli decoupage-lakkaa päälle, jos se yhtään auttaisi ja jos mukia ei kokonaan veteen upottaisi. Teippekokoelmaa jos kasvattaisi, voisi kohta joka puolelta löytää teippailtavaa;)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miekin olen huomannut, että yksi (tai kolme) erilaista teippiä ei riitä mihinkään, kyllähän niitä pitäisi olla enemmän. :D

      Poista
  2. Oi kuinka nätit purkit sait tuunaamalla! Tuo pienoismallimaali kuulostaa hyvältä. Itse olen käyttänyt akryylimaalia, mutta se ei ole mielestäni paras mahdollinen maali tuunaamiseen. Pitääkin kokeilla joskus tuollaista maalia :) Teippailua olenkin kokeillut ja siihen ihastunut :) Viime vuoden lopulla tuunailin sipsipurkkeja skräppäyspapereilla ja mt-teipillä :) Pikku-E:n huoneessakin on yksi kohde joka odottaa teippailua ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä lämpimästi, tuo on hyvä, peittävä ja riittoisa maali, kuivuukin aika äkkiä. :)

      Miulla on sipsipurkki vielä tuunaamatta, vaikka moni onkin tehnyt ihanuuksia niistä. Sellainen olisi näppärä vaikkapa puikoille - pitääkin varmaan seuraavan kerran ostaa purkkisipsejä...

      Poista
  3. Mä katselin noita teippejä viime viikolla Ikeassa, ja pää löi ihan tyhjää, että mihin niitä laittaisi. Mutta tuollaisiin pieniin esineisiinhän ne on tosi kivoja! Pitääkin muistaa tuo teippailu! Tosi kivat purkit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)

      Mie järkeilin, että jos ei mihinkään muuhun, niin kortteihin niistä ainakin saa piristystä.

      Poista

Kiitos kommentistasi!